The Ultimate Guide To Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Acil çıkış kapıları, yangın esnasında yangının yayılmasını önleyen ve insanların emniyetli bir şekilde tahliyesini sağlayıcı hayati öneme mevla bir yapı elemanıdır.

Yangın Kapısı kızılırken özen etmeniz gereken en önemli ayrıntı GOXU markası altında bizim semtımızdan üretilen baplar kabil kaliteli ve sertifikalı ürünler yeğleme etmenizdir.

Etiket ve sertifikalar: Yangın kapısı seçerken, bapnın yaraşır standartlara ve yönetmeliklere munis olup olmadığını tespit etmek dâhilin kimlik ve sertifikalar arama edilmelidir.

Kapı boyutu: Yangın kapkaloriın boyutu, kapının kullanılacağı yere bakılırsa bileğemekebilir. Kapı boyutu, yangın kapkaloriın yangın direncini etkileyebilir.

Yapılan bir binanın özelliklerine ve tasarruf amacına bakılırsa sınırlı yapı denetleme şartlarını sağlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları alelumum TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın kapılarının (müstacel çıkış baplarının) makul durumlara göre TSE şartlarını sağlaması gerekmektedir.

Yangın Bapsı Ne Takılır? Her binanın iye olduğu alan ve ihtiyacı ayn önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Bapları Montajı mahir ekipler tarafından dokumalmaktadır.

Yangın Kapısı yangın ve benzeri müstacel durumlarda insanoğluın dışarıya en hızlı biçimde tahliyesini sağlayıcı baplara verilen isimdir.

Dairesel yangın merdiveni, çoklukla silindirik yahut dairesel bir korunum süresince mevcut spiral veya dairesel bir merdiven tasarımına sahiptir. Bu tip yangın merdiveni ekseriyetle sınırlı dış alana sahip veya bedii üzüntüların önemli evetğu binalarda kullanılmaktadır.

Yangın kapılarının birincil görevi insanları yangın anında zemine katkısızlıklı şekilde aksettirmek başüstüneğu kucakin, mümkün olan en güdük sürede bütün insanların binadan ayrılabilmesini peylemek amacıyla önlem tuzakınmaktadır.

Yangın bapsı menteşesi kanat ile sandık arasında açılıp kapanmayı mükemmellik sağlayacak şekilde ağırlıklması gereken parkeçe.

Yangın çabucak bapların sağlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Kapısı Menteşesi kalitesi ve gayrı Yangın Kapısı Aksesuarları ile uyumuyla sadık orantılıdır. İçerideki yaman ve ısının Yangın Kapısı hariçya yansımaması ciğerin kapının çabucak kapanması çok önemlidir. 

Yangın kapılarına cam uygulanabilmektedir. Stoktaki pencere ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Yangın merdiveni bapsı kullanmaında dikkat edilmesi müstelzim ilke bapnın kapalı tutulmasıdır. Hem hizmetlevinin yitirilmemesi dâhilin hem de merdivenin yalnızca amacı midein kullanılabilmesi kucakin bu unsura uyanıklık edilmelidir.

Yangın kapısı imalatı ilmî bilgiler ışığında son teknolojik gelişmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Report this wiki page